perjantai 17. maaliskuuta 2017

Skibotnin lahdella ja Lökvollissa


Edellinen käynti Skibotnin lahdella jäi jotenkin kaivelemaan - kait sitä ei olevinaan saatu mieleisiä kuvia. Uudestaan laskuveden aikaan kuvaamaan simpukan kuoria ja muita rannan outouksia.





Jäitä ois toivottu kellumaan lahdelle enemmänkin, mutta toiveemme ei toteutunut - vain yksinäinen pieni lautta vaelsi kuvattavaksi.








Lasti oli mukavan tyyni ja vuoret heijastuivat hienosti. Rannassa oli outoja "hiekkamatoläjiä", mikä ihme tuollaisia mahtaa tehdä?







Aallokko oli kuljetellut kivikolle turskan ruodn kalloineen. Sitä sommiteltiin moneen asentoon ja monessa kuvausasennossa.



Osa porukasta läksi toisella autolla Kilpisjärvelle syömään, meidän kööri jatkoi vuonoa pohjoiseen päätyen aina Lökvolliin saakka.





Sukeltaja yritti kuulemma etsiä laiturin kiinnityskettinkejä.







Aikamoista merirokkoa potkurissa.




Lökvollin lahdella oli pieni kalastusalus, joka oli heijastusten ympäröimä.



Ostokset tehtyämme huomasimme Kilpisjärven kaupan portailla syvää sinistä Paraksen suunnalla. Niinpä nopsasti autolla järven rantaan kuvaamaan. Oli aika veikeä ilmiö - päällä ja alla lähes puhdasta valkoista ja välissä oikein syvää sinistä.  - ilmiö ei kestänyt kuin muutaman minuutin - hyvä esimerkki siitä, että kuvaajan pitäisi olla aina kamera valmiina tallentamaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti